2014. május 10., szombat

*Chapter 9.*

+ 18 !!
•••LUCY•••

Nem tudtam,hogy Jimmy tulajdonképpen miről is akart velem beszélni,hiszen semmi olyan dolog nem volt,legalábbis nem tudtam róla,amit a többiek előtt ne mondhatott volna el.
-Lucy,én nem akarlak megbántani,se megijeszteni,de el kell mondanom valamit.- na ez már alapból rosszul kezdődött.Mi lehet olyan fontos,amit mások előtt nem mer elmondani? De ahogy nézett rám,azokkal a tündöklő kék szemekkel.Nem igazán tudtam ellenállni nekik.De hát melyik lány tudott volna?
-Mondd csak! Hallgatlak.- mosolyogtam rá mit sem sejtve.
-Szóval...te mindenkivel olyan kedves vagy. Még azzal a Ronnie gyerekkel is,pedig hallottam a történetet.De amit mondani szeretnék..szóval nagyon tetszel nekem,és tudom,hogy Dave a barátod,de szeretném ha velem is lenne olyan jó a kapcsolatod,mint vele.-támasztotta két kezét a falnak,miközben még mindig a szemembe nézett. A mosoly lehervadt az arcomról.
-Jimmy...tudod...te is igazán rendes srác vagy,és nagyon örülök,hogy mi ketten találkoztunk,de nem tudlak úgy szeretni,mint Dave-et. Téged csak barátként. Benne van valami,ami már az első találkozásnál megfogott.Ő olyan különleges. Persze te is az vagy,igazi egyéniség,de Dave más. Szóval ne haragudj,hogy ezt mondom,de én nem szeretlek viszont.-simítottam meg az arcát.
-Értem. És van rá esély,hogy megszeress?-szemében a bánat és a csalódottság vegyült.
-Talán.-magam sem hittel el,hogy ezt mondom,de a válaszom hallatán Jimmy arckifejezése megváltozott. Újra remény csillant meg a szemeiben.
-Köszönöm Lucy! Mindent meg fogok tenni,hogy közelebb kerülhessünk egymáshoz. - mielőtt reagálhattam volna,a srác ajkai már az enyémekre tapadtak.Mindössze egy gyors csókot lopott tőlem,de nem volt kellemetlen.
-Hű! Ez aztán gyors volt.-nevettem el magam kissé kínosan.
-Nem akartam lebukni.De legközelebb lassabban csinálom,ha úgy jobban szereted.-mosolygott,majd a lefelé vezető lépcső felé vette az irányt,ugyanis a többiek türelmetlenül vártak ránk. Mielőtt elindult volna a lépcsőn,gyorsan utolértem és megelőztem. Leszaladtam a lépcsőn,így gyorsan leértem többiekhez,akik kíváncsian nézték,ahogy Dave mellé huppanok,és egy puszit nyomok a szája sarkába.
-Hol voltatok?-kérdezte Dave.
-Csak beszélgettünk. - mosolyogtam rá őszintén.
-Akarod mondani BASZélgettetek.- nevetett Andy.
-Humor Harold,add ide azt a Jack Daniel's-et. Ne csak te igyál. . - nyúltam az üveg felé,majd amikor az öcsém lepasszolta,a számhoz emeltem,és meghúztam.
-Csak óvatosan kisasszony! A végén még megárt.-nevetett Zacky.A jobb oldalán ült egy szőke lány,akire nem emlékeztem,hogy ezelőtt is velünk lett volna.Ezért érdekesen néztem rá.
-Ő ki? - böktem a lány felé.
-Ne haragudj,nem is mutatkoztam be,Michelle DiBendetto vagyok. Zacky egyik barátja.-nyújtotta felém a kezét mosolyogva.
-Szia! Lucy Mayers,Dave barátnője.-fogadtam el a felém nyújtott kezet. Michelle arcára döbbenet ült,majd dühösen Dave-re nézett.Nem igazán értettem a reakcióját,de nem foglalkoztam vele.
-Én pedig Valary vagyok.Michelle ikertestvére és Johnny barátnője.-rázta meg a kezemet egy fekete hajú lány,aki megszólalásig hasonlított Michelle-re. Hát persze,hiszen ikrek.
-Oké csajok,most pedig játsszunk hét perc a Mennyországban-t!Mindenki benne van? -nézett szét Mike,majd az üveget odagurította Michelle-nek,aki pörgetett. Az üveg szája Ronnie felé nézett,aki mosolyogva felállt,és elindult a szőke lány társaságában a gardróbszekrény felé. A lány még egyszer hátranézett és gúnyos mosolyra húzódott a szája,amit azt hiszem a mellettem ülő Dave-nek szánt.
-Ez mi volt? - néztem a páromra,aki csak mosolygott.
-Ez? Csak az egyik lány,aki a gimi óta belém van esve. Mindent megtett,hogy elszakítson Courtneytől,és valószínűleg most ezt fogja tenni veled is. De ne hidd el,amiket mondd. Maximum akkor,ha Valary is megerősíti az állítását,de olyanra még nem igazán volt példa. De jelen pillanatban Zackyt szemelte ki magának. Azt gondolja,hogy ezzel majd közelebb kerül hozzám. A baj csak az,hogy már lekéste a barátnő szerepet. Azt betöltötte valaki más.- mosolygott rám,majd megcsókolt.
-De Dave,ez nagyon hosszú idő. Elég kitartó.Egy esélyt sem adtál neki soha? - néztem kicsit érdekesen. Igazából rosszul éreztem magam,amiatt,hogy Michelle már évek óta küzd Dave szerelméért,de soha nem sikerült neki. Nekem pedig szinte egy nap alatt összejött.
-Ugyan már Lucy! Persze,hogy adtam. Eleinte még én is érdeklődtem iránta,mert ugyanazokat a zenéket szerette,mint én. Sokáig együtt jártunk koncertekre,de kiderült,hogy a hátam mögött minden útba eső sráccal enyelgett. Nem fájt,mert nem szerettem. De elég közel álltunk egymáshoz,és érdekesnek találtam,hogy akkor mégis mi a francért hiteget engem ha nem is én kellek neki. - ivott bele a sörébe,miközben Zacky arckifejezését nézte,ami láthatólag eléggé össze volt zavarva a hangok miatt,amik a szekrényből jöttek. Jó,szerintem mindenki tudja,hogy mi volt odabent. Nem kell részleteznem.
-Én értem,de mi van ha azóta megváltozott? Mi van ha már teljesen komolyan gondolja a dolgot? - csóváltam a fejem értetlenül,hiszen azóta már sok idő eltelt. Annyi idő alatt simán megváltozhatott.
-Azt nem hinném. -nevetett fel,mikor a két jómadár kijött a szekrényből. Michelle a haját igazgatta,Ronnie pedig a sliccét húzta föl. Onnantól nem volt kérdésem Dave felé. A következő páros Andy és Hayley volt. Mike szúrós szemekkel nézett az öcsémre,de ők úgy jöttek ki,ahogy bementek,úgy is jöttek ki. Andy valami kretén viccet mesélt a lánynak,aki önfeledten nevetett a poénon. Egészen aranyosak lettek volna együtt. Persze csak addig,amíg Mike laposra nem veri a kedves öcsémet. Természetesen nem hagytam volna,de mivel ez nem következett be,nem kellett cselekednem se nekem se Mike-nak. Mindeközben elég gyorsan fogytak az italok,és mindannyian nagyon jól éreztük magunkat. Amikor Michelle felé állt az üveg szája,ijedten kaptam a szám elé a kezem. Dave pörgetett,így a szőke lánnyal kellett bemennie.Szívem szerint nem engedtem volna,de nem szóltam közbe,mert nem akartam elrontani a játékot. Így csak átültem Jimmy mellé és a vállára hajtottam a fejem. Kezdtem fáradt és részeg lenni. Egyre jobban háborgott a gyomrom a sok össze-vissza italtól,de amikor Jimmy elkezdte cirógatni a hátamat,rendbe jöttem.Semmi bajom nem volt. A téma itt átváltott a pornóról (?) a jövőre. Mike hatalmas lelkesedéssel mondta,hogy milyen jó lesz velem dolgoznia. Aztán a bandáról is esett pár szó. Egészen addig,amíg ki nem nyílt a szekrény ajtaja és Dave lépett ki rajta,karját átdobva Michelle vállán. Láthatólag nagyon jól elvoltak. Olyannyira,hogy a barátom még azt sem vette észre,hogy Jimmyhez vagyok bújva. Sőt ez még nem volt elég,a szőkeség Dave mellett foglalt helyet,aminek a srác kimondottan örült. Zackyvel értetlenül egymásra néztünk,majd elnevettük magunkat. Igazából a vicc az egészben az volt,hogy mind a kettőnket hitegettek,és ott cserben hagytak minket. A nevetésből az zökkentett ki,hogy Andy és Hayley megdöbbenten nézett rám,majd Mikera. Majd a többiek is. Először nem értettem,majd amikor megláttam az üveget a földön,ami felém mutat,aztán Mike kezét,minden világos lett.
-Lucy,egy kis darab a Mennyből? Csupán hét perc.- mosolygott. Ekkor már Davenek is feltűnt,hogy ott vagyok,és komoly tekintettel nézett minket. A szemeivel szinte meg tudta volna ölni az énekest. Ahogy végignéztem a társaságon,mindenki totál meg volt fagyva. Egyedül Michelle mosolygott gúnyosan. Erre a mosolyra ökölbe szorítottam a kezemet,majd felálltam,megszorítottam Mike kezét,majd nagy léptekkel haladtam a már jól ismert helyiség felé. Bezártuk az ajtót,majd a velem szemben álló srácra néztem.
-Akkor? Beszélgetünk vagy játszunk is? - vette le a pólóját,így megcsodálhattam a hasán és a mellkasán lévő tetoválásokat.
-Ööö..játszunk! Persze,hogy játszunk,hiszen az a lényeg! - mosolyodtam el,majd lehúztam a Sevenfoldos pulcsi cipzárját.
-Meddig menjünk el? - vigyorgott kajánul.
-Ameddig csak lehet! - bújtattam ki a kezemet a pulóverből,majd a pólómat is lehámoztam magamról.
-Hű! Nem tudtam,hogy ennyi tetkód van! -simított végig Mike a hasamon.
-Hát pedig de.Tetszenek? - bújtam hozzá,majd kezemet felvezettem a tarkójáig.
-Az nem kifejezés!- dörmögte,majd közelebb hajolt,egészen addig,amíg a szánk össze nem ért,és heves csókolózásba kezdtünk. Igazából egyikünk sem volt tisztában azzal,hogy mit is csinálunk. A srác a nyakamat kezdte szívogatni,harapdálni. Lassan lefektetett a földre,majd fölém hajolt. Közben már nadrág egyikünkön sem volt. Kikapcsolta a melltartóm csatját,,majd elkezdte lefejteni rólam a bugyimat is. Én pedig beleakasztottam ujjaimat a bokszerébe,és lehúztam róla. A látvány miatt elpirultam kissé,majd mosolyogtam.
-Kibaszott jól nézel ki ruha nélkül. - suttogtam,mire ő elmosolyodott,majd a nadrágja zsebében kezdett kotorászni,míg végül megtalálta,amit keresett. Egy négyzet alakú kis papírt vett elő,majd a fogaival rutinosan kibontotta,és a kívánt testrészére húzta. Ismét fölém hajolt,a lábaimat pedig a dereka köré fontam. Óvatosan közelített,majd egyre beljebb,és beljebb haladt. Amikor teljesen bent volt,felsikoltottam,mire kuncogott kicsit.Először lassabban mozgott,majd egyre gyorsabban. A vállaiba kapaszkodtam,a körmeimet a bőrébe mélyesztettem. A homlokán izzadságcseppek gyöngyöztek. Minden mozdulattal egyre közelebb kerültünk a Mennyország kapujához. Megfeszültek az izmaink,és mind a ketten egy nyögéssel nyugtáztuk a dolgot.
-Lucy...ez a dolog...maradjon titokban. Legalábbis addig,amíg van mind a kettőnknek párja. Azután bármikor megismételhetjük.-kacsintott,majd utoljára szenvedélyesen megcsókolt. Abban a pillanatban szóltak,hogy letelt a hét perc. Villámgyorsan felöltöztünk,rendbe hoztuk magunkat,és ugyanúgy,ahogy bementünk kézen fogva,ki is mentünk. Mike viccet mesélt,amin én nevettem,de amikor visszaértünk a többiekhez,levágódtam Jimmy mellé,és néztük egymást a többiekkel. Dave nem volt képes levenni rólam a szemét. Azt hiszem elégtem volna ha találkozik a tekintetünk. Hayley Mikehoz volt bújva. Bízott benne. Szegény. Bár igazából totál kábán ültünk ott. Ezután már csak arra emlékszem,hogy a hangfalakból üvölt a Megadeth. Aztán utána se kép..se hang. Reggel elég szokatlan helyen ébredtem,és nem az feküdte mellettem,akire számítottam.


to be continued...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése